top of page

Целата приказна

Затворачи за шишиња со сопствени духови

Затворачите за шишиња со Custom Spirits се идеален начин да ги истакнете вашите врвни шишиња и алкохолни пијалоци. Ние ги произведуваме нашите сопствени капачиња за шишиња во сребрена и златна боја за да додадеме малку луксуз на вашите шишиња.

Tequila Patron.png

Допир на Д'Аргента

Нашите сопствени капачиња за шишиња со пијалоци се совршен начин да ги завршите вашите шишиња со алкохол и да го додадете дополнителен допир на луксуз што ќе ги претвори вашите шишиња во функционални уметнички дела.

Совршени затворачи за шишиња за вашиот бренд Spirits

Нашите капачиња се дизајнирани да одговараат на повеќето шишиња за вино, алкохол и шампањ. Имаме асортиман на завршни работи за да го надополниме дизајнот и брендирањето на вашиот пијалок.

bottom of page