top of page

Прилагодени високи шишиња

Прилагодените шишиња со пијалоци се идеален начин да ги истакнете вашите врвни духови. Ние ги произведуваме нашите сопствени шишиња во сребро и злато за да додадеме малку луксуз на вашите шишиња.

Tequila Patron.png

Допир на Д'Аргента

Што има во шише?

Многу повеќе отколку што мислите.

Во сè поконкурентен пејзаж, важно е да се издвоите од толпата. Нарачано дизајнираното шише или декантер е одличен начин да го направите тоа и D'Argenta може да ви помогне да стигнете таму.

Ќе работиме со вас за да развиеме уникатен дизајн и да ги пренесеме вредностите на вашиот бренд преку пакувањето на вашиот производ.

Прилагодено лого
во сребро или злато

Без разлика дали само сакате да го направите вашето лого да се истакне во вашето шише или сакате да оставите одличен впечаток на вашите вообичаени клиенти, а особено на оние што ќе го откријат вашиот бренд, ние го имаме решението.

Нашиот квалитет ќе се погрижи вашето лого да биде видливо во секое светло и да се истакне со чисто сребро или 24К златен финиш меѓу многуте други можности.

14c091b4c522526b23d26606dd9c83bc_edited.png
cognac-henri-iv-dudognon-heritage-p14782
bottom of page